Trgovina

Ženski set 3 torbic

94.90

Zakaj bi si omislili samo eno torbico, če lahko dobite kar tri v eni? Tridelni set torbic iz plute vas bo navdušil z modernim dizajnom, kvaliteto in svojo vsestranskostjo.

Največja torbica se nosi v rokah, srednja čez ramo, najmanjša pa okoli zapestja. Vse torbice so mehke, lahke in zelo odporne. Zaljubili se boste v njihov naravni videz, premišljene detajle in veliko uporabnih žepov. Ne boste se jih naveličali!

Ni na zalogi

Vse torbice iz tridelnega seta so narejene iz visokokakovostne plute, ki ji je dodan srebrn lesk. Pluta je pridobljena na ekološki in trajnosti način iz hrastovih dreves. Torbice so vzdržljive, trajnostne in mehke. Največja trobica ima dodane oranžne detajle iz umetnega usnja, na zadnji strani pa ima žep z zadrgo, za varno shranjevanje manjših predmetov, dva žepa z zadrgo pa se nahajata tudi v njeni notranjosti.

Nosi se jo lahko v roki ali na ramenih, s pomočjo ročajev, ki so narejeni iz umetnega usnja. Srednje velika torbica ima prav tako dodtke, ki so narejeni iz umetnega usnja in vključuje žep z zadrgo na sprednji strani, za shranjevanje manjših predmetov. Najmanjša torbica pa je zasnovana tako, da se nosi okoli zapestja in je namenjena najmanjšim vsakdanjim predmetom.

Material: Pluta

Podloga: Poliester

Največja torbica: Višina: 31cm Zgornja dolžina: 36,5cm Spodnja višina: 23cm

Srednje velika torbica: 19,5cm x 22cm

Najmanjša torbica: 18cm x 10,5cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ženski set 3 torbic”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: BAGC-005 Kategorija: