Trgovina

Nahrbtnik Gregor

28,90

Za nas, ki nam ni nikoli dovolj!

Izjemno močan in zelo prostoren nahrbtnik Gregor je primeren za vse, ki nam primankuje prostora v klasičnih torbah in nahrbtnikih. Primeren je za večji prenosni računalnik. Hrbtišče in naramnice nahrbtnika pa so utrjene in podložene.

Idealen za potovanja, posel, šport, prosti čas in vsako dnevno uporabo.

Počisti

Nahrbtnik z kar šestimi ločenimi predelki

Izjemno močan in prostoren nahrbtnik Gregor je primeren tudi za večji prenosni računalnik.

Ker ima veliko kapacitetnega prostora, so oblikovalci nahrbtnika Gregor poskrbeli tudi za dva zunanj ročaja, od katerih je eden izjemno močan in debelo podložen. Nahrbtnik Gregor je narejen iz močnega platnenega materiala in ima šest predelkov z zadrgo – pet na sprednnji strani in en skrit na hrbtni strani, dva mrežasta stranska žepa za steklenice ter prehod za slušalke in USB.

Hrbtišče nahrbtnika je utrjeno in podloženo in naramnice oblazinjene.

Dokumenti in mape velikosti A4+ se udobno spravijo v tri večje predele nahrbtnika. V največjem predelu je obložen ločen prostor za prenosnik. Manjši predel je primeren za shranjevanje dokumentov, pisalnih pripomočkov, mobilnih telefonov, denarnic in ključev. Na spodnjem hrbtnem delu nahrbtnika je skrit podložen majhen žep z zadrgo, ki je kot nalašč za potovalne dokumente. Odlična izbira za delo, izlete, prostočasne aktivnosti, potovanja in šolo!

Izdelki se merijo ročno, zato so možna odstopanja +/- 1-2 cm.

Lastnosti

Višina 50cm
Dolžina 33cm
Širina 20cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nahrbtnik Gregor”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja